{"id":2719,"date":"2017-11-18T16:51:49","date_gmt":"2017-11-18T15:51:49","guid":{"rendered":"https:\/\/www.beercoo.nl\/?p=2719"},"modified":"2020-03-09T14:10:07","modified_gmt":"2020-03-09T13:10:07","slug":"smerigste-onderdeel-werkplek-en-hieraan-kunt","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.beercoo.nl\/smerigste-onderdeel-werkplek-en-hieraan-kunt\/","title":{"rendered":"De smerigste onderdelen van de werkplek \u00e9n wat je hieraan kunt doen!"},"content":{"rendered":"
Naast eten op de werkplek be\u00efnvloedt Het Nieuwe Werken het aantal bacteri\u00ebn op werkplekken ook. Hoe meer mensen gebruikmaken van dezelfde werkplek, des te meer bacteri\u00ebn zich ophopen op toetsenborden, telefoons, muizen en bureaubladen.<\/p>\n
Je zult versteld staan van het aantal bacteri\u00ebn dat zich op alledaagse kantoorvoorwerpen ophoopt. Gemiddeld bevatten kantoortelefoons bijna 3.900 bacteri\u00ebn per cm2 , toetsenborden gemiddeld 511 en \u2018muizen\u2019 260 bacteri\u00ebn per cm2. Ga je een rondje koffie of thee halen voor je collega\u2019s? Houdt deze cijfers dan ook in gedachte. Het bakje of blik waar theezakjes in bewaard worden, bevat gemiddeld 17 keer meer bacteri\u00ebn dan een wc-bril. Ook de waterkoker, suikerpot en het handvat van de koelkast zijn een broeinest van bacillen.<\/p>\n
Naast reguliere schoonmaak, helpen de volgende vier tips om verspreiding van bacteri\u00ebn onder medewerkers te beperken:<\/p>\n